Net-echt

Net-echt is een Woonwinkel gelegen aan Industrieweg 13 in Culemborg.

Meer informatie over Net-echt in Culemborg

Het designlabel Net-Echt heeft meubelen met een beton uitstraling ontworpen, met als doel het leven gemakkelijker te maken voor levensgenieters. Deze meubelen zijn makkelijk te verplaatsen, eenvoudig schoon te maken en duurzaam. Naast de uitstraling, is het duurzame karakter van het materiaal een groot voordeel. Je kunt de Net-Echt tuinsets, loungesets en tafels bekijken op hun website. Daarnaast biedt Net-Echt ook maatwerk betonlook meubelen aan voor zakelijke projecten, zoals retail en horeca. Je kunt een afspraak maken om de showroom te bezoeken door te mailen naar info@net-echt.nl.

Wil je weten wat Net-echt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Net-echt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Net-echt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Net-echt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Net-echt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Net-echt

Bezoekers bekeken ook