ODD Collection

ODD Collection is een Meubelgroothandel gelegen aan Randweg 20 in Culemborg.

Meer informatie over ODD Collection in Culemborg

De ODD Collection is een stoere en industriële collectie met een knipoog naar het verleden. De meubels zijn geïnspireerd op oude tijden waarin staal veel gebruikt werd als materiaal. Door de combinatie van staal, stoer leer en oud hout heeft de collectie een eigentijds karakter gekregen. Een opvallend kenmerk van de collectie zijn de nieuwe zithoogtes van 70cm, wat zorgt voor een andere beleving van het woongenot. De barbanken binnen de collectie zijn hier een goed voorbeeld van. Er zijn verschillende dealers in Nederland en België waar de ODD Collection verkrijgbaar is. Voor meer informatie en contactgegevens kan er een bericht gestuurd worden naar de showroom van de ODD Collection.

Wil je weten wat ODD Collection verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ODD Collection of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ODD Collection? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ODD Collection het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar ODD Collection reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ODD Collection

Bezoekers bekeken ook