Open Hof

Open Hof is een Protestantse kerk gelegen aan Beethovenlaan 2 in Culemborg.

Meer informatie over Open Hof in Culemborg

In het kader van het programma 'Inspiratie en zingeving Culemborg' vond het evenement 'Bijbels Koken' plaats. Op 6 oktober werd er een doopdienst gehouden en werd de Scipio-App geïntroduceerd. Het najaarsprogramma Inspiratie en zingeving werd gepresenteerd tijdens de Startdienst op 27 augustus. Deze bevat diverse activiteiten zoals lezingen, muziek, een diner-pensant en bijbels koken. Op dezelfde dag vond ook de startdienst van het kerkelijk seizoen plaats, met als thema 'Schepping'. Op 2 april werd Palmpasen gevierd en op 19 maart werd voor het laatst gecollecteerd met collectezakken. Op 7 januari was er een taartenbuffet als start van de Actie Kerkbalans. Er zijn veranderingen op komst bij de kindernevendienst, aangezien er steeds minder kinderen naar de kerk komen. De aankondigingen van de kerkdiensten op de website zijn gestopt nu de diensten weer zonder inschrijving bezocht kunnen worden. De groene-kerkdienst van 16 oktober had als thema 'herschepping-recycling' en er werd een gemeentecantate genaamd 'Mijn vriend Job' opgevoerd.

Wil je weten wat Open Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Open Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Open Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Open Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Open Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Open Hof

Bezoekers bekeken ook