Pakro Montage

Pakro Montage is een Bouwbedrijf gelegen aan Antoon van Wijngaardenweg 34 in Culemborg.

Meer informatie over Pakro Montage in Culemborg

Pakro Montage is een professioneel dakbedekkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in dakbedekking, gevelbekleding en dakisolatie voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het bouwen van nieuwe daken, het verbouwen of vernieuwen van daken en muren, lood-, koper- en zinkwerkzaamheden, dak- en woningisolatie, gevelbekleding en het plaatsen van dakkapellen en dakramen. Het bedrijf is gecertificeerd en biedt garantie op vrijwel alle werkzaamheden, met een maximale garantie van 40 jaar op geleverde artikelen. Ze verwijderen de bestaande dakbedekking, plaatsen indien nodig dakisolatie en bouwen het dak opnieuw op met pannenlatten, goten, lood en pannen. Ze bereiden het dak ook voor op de plaatsing van zonnepanelen. Pakro Montage werkt volgens ISO-certificering en biedt kwaliteit en service in onder andere Arnhem, Ede, Geldermalsen, Tiel en Wageningen. Voor meer informatie of een prijsaanvraag kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Wil je weten wat Pakro Montage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pakro Montage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pakro Montage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pakro Montage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Pakro Montage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pakro Montage

Bezoekers bekeken ook