Pallieter.Co Old School Design

Pallieter.Co Old School Design is een Tweedehandswinkel gelegen aan Staalweg 9B in Culemborg.

Meer informatie over Pallieter.Co Old School Design in Culemborg

Pallieter & Co is een bedrijf dat old school en vintage/industrieel design meubels koopt en verkoopt. Ze hebben een loods van 600m2 met ongeveer 80 tafels, 100 kasten en meer dan 1000 stoelen in alle soorten en maten. Daarnaast verkopen ze ook banken, fauteuils en andere mooie items. De loods is open op woensdag, zaterdag en op afspraak. Pallieter & Co verkoopt ook via Marktplaats. Ze verkopen en/of verhuren ook aan filmproducties, theater, restaurants en cafés. Pallieter & Co wordt geholpen door verschillende mensen, genaamd "& Co", zoals Gabriel die muziek speelt op zijn trompet en de stoffeerder die versleten stoelen opknapt. In de loods vind je een grote verscheidenheid aan meubels en accessoires, zoals bijzondere kasten uit de TU Delft en apothekerskastjes uit het Oostblok. Er worden regelmatig nieuwe items toegevoegd en de setting verandert continu. Je kunt Pallieter & Co bezoeken in Culemborg of via Marktplaats.

Wil je weten wat Pallieter.Co Old School Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pallieter.Co Old School Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pallieter.Co Old School Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pallieter.Co Old School Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Pallieter.Co Old School Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pallieter.Co Old School Design

Bezoekers bekeken ook