PediBella pedicure en manicure praktijk Parijsch

PediBella pedicure en manicure praktijk Parijsch is een Nagelstudio gelegen aan Koopmansgildeplein 20 in Culemborg.

Meer informatie over PediBella pedicure en manicure praktijk Parijsch in Culemborg

Bij PediBella, gevestigd in Culemborg, kun je terecht voor zowel pedicure- als manicurebehandelingen. De eigenaresse, Florence Nijsen, is gespecialiseerd in het verzorgen van voeten en heeft haar passie gevonden in het helpen van mensen. In 2020 heeft ze de kans gekregen om een praktijk in Culemborg over te nemen, waar ze samenwerkt met schoonheidssalon SecndSkin en Janet Nails & More. De praktijk is inmiddels enorm gegroeid en biedt nu ook manicurebehandelingen aan. Er wordt gebruik gemaakt van de topproducten van het Italiaanse merk Faby, die vegan, dierproefvrij, halal en vrij van schadelijke stoffen zijn. Of je nu last hebt van likdoorns, eelt, kloven of gewoon toe bent aan een heerlijke verzorging van je voeten of handen, bij PediBella ben je aan het juiste adres. Maak snel een afspraak en geniet van een ontspannende behandeling in de praktijk.

Wil je weten wat PediBella pedicure en manicure praktijk Parijsch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PediBella pedicure en manicure praktijk Parijsch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PediBella pedicure en manicure praktijk Parijsch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PediBella pedicure en manicure praktijk Parijsch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar PediBella pedicure en manicure praktijk Parijsch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PediBella pedicure en manicure praktijk Parijsch

Bezoekers bekeken ook