Petra's Nails & Feet

Petra's Nails & Feet is een Nagelstudio gelegen aan Weidsteeg 38 in Culemborg.

Meer informatie over Petra's Nails & Feet in Culemborg

Petra's Nails & Feet in Culemborg is een professionele pedicure praktijk en nagelstudio. Ze bieden nagelversteviging met gel, pedicure behandelingen en gelpolish voor hand- en teennagels. De praktijk is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicure behandelingen. Daarnaast is Petra sinds maart 2018 in het bezit van het Certificaat Oncologische Voet. Handmassage is een onderdeel van de manicure behandeling bij Petra's Nails & Feet. Het doel hiervan is om de huid van de handen te verzorgen en mooi te houden. Handmassage kan ook RSI klachten voorkomen of verlichten. Daarnaast biedt de praktijk ook airbrush en diverse nailart mogelijkheden op afspraak. Voor pedicure behandelingen is het belangrijk om regelmatig naar de pedicure te gaan om problemen zoals eelt, ingroeiende nagels en likdoorns te voorkomen. Een pedicure behandeling bestaat onder andere uit nagels knippen, vijlen, eelt verwijderen en likdoorns behandelen. Een goede voet- en onderbeenmassage is ook mogelijk bij Petra's Nails & Feet. Contactgegevens van de praktijk zijn beschikbaar op hun website.

Wil je weten wat Petra's Nails & Feet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petra's Nails & Feet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petra's Nails & Feet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petra's Nails & Feet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Petra's Nails & Feet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Petra’s Nails & Feet

Bezoekers bekeken ook