Professional Development Systems bv.

Professional Development Systems bv. is een Softwarebedrijf gelegen aan Parallelweg Oost 13a in Culemborg.

Meer informatie over Professional Development Systems bv. in Culemborg

PDS is een toonaangevende distributeur, partner en gelicentieerde leverancier van aanvullende softwaretools voor professionals in systeembeheer, IT-architectuur, ontwikkeling en CISO in de Benelux. Ze bieden technische trainingen aan, gegeven door ervaren trainers uit het veld, die bekroonde sprekers zijn op wereldwijde IT-conferenties. Daarnaast bieden ze ook ondersteuning, consultancy en pragmatische kennisoverdracht om klanten te helpen bij het gebruik van hun oplossingen. Ze hebben recentelijk nieuws gedeeld over klantendagen en de release van nieuwe softwareversies. Ze organiseren ook trainingen, zowel online als in persoon, over onderwerpen zoals applicatieverpakking en InstallShield MSI-projecten. Er is ook een aankomende training gepland door Tim Mangan over MSIX. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de maandelijkse PDS-nieuwsbrief.

Wil je weten wat Professional Development Systems bv. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Professional Development Systems bv. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Professional Development Systems bv.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Professional Development Systems bv. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Professional Development Systems bv. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Professional Development Systems bv.

Bezoekers bekeken ook