Proprof

Proprof is een Voetbalclub gelegen aan Multatulilaan 12 in Culemborg.

Meer informatie over Proprof in Culemborg

ProProf, een organisatie die zich richt op het belang van profvoetballers, heeft een privacyverklaring opgesteld. Deze verklaring is bedoeld om de privacy van de profvoetballers te waarborgen. In het document worden de regels en richtlijnen uiteengezet met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en bewaren van persoonlijke gegevens. ProProf hecht veel waarde aan transparantie en zorgt ervoor dat de verzamelde gegevens veilig worden opgeslagen en alleen worden gebruikt voor legitieme doeleinden. De verklaring benadrukt ook dat profvoetballers te allen tijde het recht hebben om hun persoonlijke gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Door het opstellen van deze privacyverklaring toont ProProf haar toewijding aan het beschermen van de privacy van profvoetballers.

Wil je weten wat Proprof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proprof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proprof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proprof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Proprof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proprof

Bezoekers bekeken ook