Quality Nail Time @ SalonEs

Quality Nail Time @ SalonEs is een Nagelstudio gelegen aan Kattenstraat 5 in Culemborg.

Meer informatie over Quality Nail Time @ SalonEs in Culemborg

Dit seizoen zijn er veel nieuwe nageltrends om uit te kiezen, wat het moeilijk maakt om te beslissen welke stijl, vorm en kleur nagels je wilt. Voor degenen die nog niet weten wat ze willen, wordt een nude tint of een natuurlijke look zoals babyboom of French met een subtiele glitter aanbevolen. Voor de feestdagen kun je ook kiezen voor een glamoureuze look met prachtige glitters. Als je dit te saai vindt, kun je de nude tint opfleuren met een subtiele nailart, zoals stippen, lijntjes of halve maantjes in een contrasterende kleur. Zwart en rood zijn tijdloze chique kleuren die gemakkelijk te combineren zijn en waarmee je een fashion statement kunt maken. Dit najaar zullen we veel donkerrode tot kastanjebruine kleuren zien in de mode. Naast nagelverzorging is ook goede voetverzorging belangrijk. Bij SalonEs kun je terecht voor verschillende behandelingen, waaronder pedicure en nagelreparatie met gel. Met gel kunnen nagels weer mooi egaal gemaakt worden, ook bij deuken of groeven in de handnagels. Nagelreparatie bij teennagels is een goede oplossing wanneer de nagel ontbreekt of beschadigd is.

Wil je weten wat Quality Nail Time @ SalonEs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quality Nail Time @ SalonEs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quality Nail Time @ SalonEs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quality Nail Time @ SalonEs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Quality Nail Time @ SalonEs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quality Nail Time @ SalonEs

Bezoekers bekeken ook