Raafjeshof

Raafjeshof is een Hotel gelegen aan Kooiweg Oost 11 in Culemborg.

Meer informatie over Raafjeshof in Culemborg

Bij de Raafjehof, een schapenbedrijf met logiesmogelijkheid, word je hartelijk welkom geheten. Het bedrijf is gelegen in het Culemborgse Veld, waar je kunt genieten van prachtige fietsroutes en de omgeving. In de buurt vind je onder andere fruitgebieden, landgoed Mariënwaerdt en de uiterwaarden van de Lek. Het bedrijf heeft moderne logies waar vier personen kunnen verblijven. Ze hebben ongeveer 60 ooien en verkopen het vlees van hun eigen lammeren. Als je geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom om een bezoek te brengen aan hun bedrijf.

Wil je weten wat Raafjeshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raafjeshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raafjeshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raafjeshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Raafjeshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raafjeshof

Bezoekers bekeken ook