Refurniture

Refurniture is een Winkel gelegen aan Beesdseweg 11 in Culemborg.

Meer informatie over Refurniture in Culemborg

Veel stalen frames worden verchroomd vanwege hun lange levensduur. Bij Casala meubels worden alle verchroomde onderdelen voorzien van Chrome-3, een milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde keuze. De frames kunnen ook worden voorzien van poedercoating, een milieuvriendelijk alternatief voor natte verf. Geen oplosmiddelen worden gebruikt bij poedercoating en het is vrij van zware metalen en andere giftige stoffen. Daarnaast kan het meubilair na intensief gebruik gerevitaliseerd worden, waardoor het een nieuw leven krijgt en gemaakt wordt van gebruikte materialen. Dit draagt bij aan de circulaire economie en vermindert het gebruik van nieuwe grondstoffen. ReFurniture biedt ook de mogelijkheid om oude meubels te verkopen, zodat ze een tweede leven krijgen in een nieuwe omgeving. Dit vermindert de hoeveelheid afval en draagt bij aan duurzaamheid. Bij ReFurniture kunnen zowel oude meubels worden gerestaureerd als "nieuwe" refurbished meubels worden gekocht met een tweede leven. Er is een ruime keuze aan materialen en kleuren beschikbaar.

Wil je weten wat Refurniture verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Refurniture of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Refurniture? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Refurniture het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Refurniture reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Refurniture

Bezoekers bekeken ook