Restaurant Knossos

Restaurant Knossos is een Grieks restaurant gelegen aan Herenstraat 44 in Culemborg.

Meer informatie over Restaurant Knossos in Culemborg

Op de website van Restaurant Knossos kunt u zien welke mogelijkheden zij bieden. Als u vragen, suggesties of speciale wensen heeft, kunt u contact met hen opnemen. Helaas is het restaurant gesloten van maandag 17 juli tot en met dinsdag 15 augustus, maar ze zijn wel telefonisch bereikbaar. Ze zijn op zoek naar nieuw personeel in de bediening, dus als je 16 jaar of ouder bent en op zoek bent naar een leuke bijbaan in de horeca, kun je een e-mail sturen of langs het restaurant komen. Het restaurant is geopend van 16:00 tot 23:00 uur en de keuken sluit om 22:00 uur. Er zijn momenteel geen activiteiten gepland. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Restaurant Knossos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Knossos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Knossos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Knossos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Restaurant Knossos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Knossos

Bezoekers bekeken ook