Rietveld Originals

Rietveld Originals is een Meubelwinkel gelegen aan Industrieweg 15 in Culemborg.

Meer informatie over Rietveld Originals in Culemborg

Met een ontwerp van Gerrit Rietveld haal je meer dan een meubel in huis. Rietveld was een van de bekendste architecten en ontwerpers van Nederland en zijn meubels hebben bijzondere verhalen. Ze hebben de traditionele kijk op vormgeving blijvend veranderd. Enkele van zijn bekende ontwerpen zijn onder andere de Zig Zag stoel, de Utrecht fauteuil en de Steltman stoel. In 2017 werd de fauteuil die Rietveld voor Metz & Co had ontworpen opnieuw op de markt gebracht, maar later werd ontdekt dat het originele exemplaar al jaren in de tuin van een klant stond. Bij besteding van minimaal € 500,- in de webshop van Rietveld Originals ontvang je tijdelijk het iconische boek Weelde van de Eenvoud als cadeau.

Wil je weten wat Rietveld Originals verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rietveld Originals of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rietveld Originals? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rietveld Originals het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Rietveld Originals reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rietveld Originals

Bezoekers bekeken ook