rldesign.nl

rldesign.nl is een Meubelmakerij gelegen aan Randweg 20 in Culemborg.

Meer informatie over rldesign.nl in Culemborg

Rinske Laurentius is een ontwerper die unieke, eigenzinnige high-end objecten ontwerpt. Deze objecten worden met passie en zorgvuldigheid vervaardigd uit duurzame materialen. De designs zijn bedoeld om anderen te inspireren en creëren een warme en gastvrije sfeer in zowel residentiële als hospitality omgevingen. De collectie Paola is geïnspireerd door de houten paalhoofden aan de Zeeuwse kust en bestaat uit elegante en duurzame designtafels. De likeurtafels uit de Naima collectie zijn ontworpen om te proosten op het leven en hebben elk een eigen karakter. De exclusieve eettafel Graceful brengt een eerbetoon aan het familieleven met een zwierig metalen onderstel en mooi hout. De bijzettafels Lauren zijn tijdloos en functioneel, terwijl bijzettafel Francois een uniek design heeft geïnspireerd door de Franse Louvre vaas. Tot slot is er de elegante en chique tafel Victoria, die perfect is voor speciale momenten. Alle ontwerpen van Rinske Laurentius zijn beschermd door patent en mogen niet zonder toestemming gekopieerd of nagemaakt worden.

Wil je weten wat rldesign.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van rldesign.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij rldesign.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je rldesign.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar rldesign.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. rldesign.nl

Bezoekers bekeken ook