ROZA vastgoedonderhoud BV

ROZA vastgoedonderhoud BV is een Schilder gelegen aan Newtonweg 2 in Culemborg.

Meer informatie over ROZA vastgoedonderhoud BV in Culemborg

Roza is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedonderhoud en biedt een totaaloplossing aan hun klanten. Ze bieden advies op basis van de visie van de klant en nemen het periodiek onderhoud van het vastgoed uit handen. Daarnaast verzorgen ze ook energetische maatregelen, renovaties, restauraties en transformaties van gebouwen en objecten. Roza zorgt voor gedegen projectmanagement en hecht veel waarde aan transparantie en kwaliteit. Ze hebben enthousiaste vaklieden in dienst en streven naar tevreden bewoners. Het bedrijf is gespecialiseerd in houtreparaties, herstellen/vervangen van ramen en deuren, glas vervangen en schilderwerk uitvoeren. Ze werken resultaatgericht samen volgens het principe van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Roza werkt voor verschillende opdrachtgevers en staat bekend om hun vriendelijke en professionele service.

Wil je weten wat ROZA vastgoedonderhoud BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ROZA vastgoedonderhoud BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ROZA vastgoedonderhoud BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ROZA vastgoedonderhoud BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar ROZA vastgoedonderhoud BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ROZA vastgoedonderhoud BV

Bezoekers bekeken ook