Rugcentrum Culemborg

Rugcentrum Culemborg is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Boschweg 6a in Culemborg.

Meer informatie over Rugcentrum Culemborg in Culemborg

Al jaren gaan de meeste mensen in Nederland naar de fysiotherapeut voor rugpijn. Het Rugcentrum Culemborg biedt behandelingen voor rug- en nekklachten op een onderbouwde en innovatieve manier. Tijdens een intake worden uw problemen besproken en ontvangt u gerichte coaching, training en eventuele behandeling. Het centrum kijkt naar meer dan alleen de rug en neemt mentale aspecten mee in de behandeling. Verzwakte rugspieren kunnen ook een oorzaak zijn van rugklachten. Het Rugcentrum biedt een persoonlijk traject op basis van een goede inschatting van de ernst van uw rugpijn. De kosten worden vergoed door uw verzekeringsmaatschappij en jaarlijks gaan meer dan een miljoen Nederlanders met nek- en rugklachten naar de huisarts. Bukken is niet slecht voor uw rug en krachttraining is juist goed om uw rug sterker te maken. Het is belangrijk om te blijven bewegen bij rugklachten en een MRI-scan is meestal niet nodig om de oorzaak van uw klachten te achterhalen.

Wil je weten wat Rugcentrum Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rugcentrum Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rugcentrum Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rugcentrum Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Rugcentrum Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rugcentrum Culemborg

Bezoekers bekeken ook