Schoonheidssalon "Bonito"

Schoonheidssalon "Bonito" is een Schoonheidssalon gelegen aan Hendrik de liefdehof in Culemborg.

Meer informatie over Schoonheidssalon "Bonito" in Culemborg

Salon Bonito Brows & Beauty is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in het verbeteren van de natuurlijke schoonheid van mensen. Ze bieden verschillende services aan, waaronder gezichtsbehandelingen, plasmalift, IPL behandelingen, lichaamsbehandelingen, wimpers en lashlift, en wenkbrauwen. Daphne, de schoonheidsspecialist van de salon, is vooral gespecialiseerd in het creëren van mooie wenkbrauwen die perfect passen bij het gezicht van de klant. Klanten zijn erg tevreden over de behandelingen die ze ontvangen bij Salon Bonito, met name over de resultaten van de IPL behandelingen en het ontharen. De prijzen van de salon zijn ook redelijk in vergelijking met andere salons. Over het algemeen wordt de salon aanbevolen door klanten vanwege de kwaliteit van de behandelingen en de vriendelijke service die ze ontvangen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon "Bonito" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon "Bonito" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon "Bonito"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon "Bonito" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Schoonheidssalon "Bonito" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon “Bonito”

Bezoekers bekeken ook