Sensei Sushi

Sensei Sushi is een Sushirestaurant gelegen aan Oude Vismarkt 18 in Culemborg.

Meer informatie over Sensei Sushi in Culemborg

Welkom bij Sensei Sushi Culemborg! Op onze website kunt u ons menu bekijken en direct bestellen. Onze klanten geven ons 5 sterren na 1238 beoordelingen. Bestel via onze website of app en ontvang een gratis roll bij een bestelling vanaf €25,00. Daarnaast kunt u punten sparen bij elke besteding van €25,00 en krijgt u €5 korting bij 5 punten. Download onze app voor Android om sneller en eenvoudiger te bestellen. Houd onze website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Bekijk onze populaire gerechten en bestel direct. Let op: op dit moment is onze website gesloten. Er is een actie voor Soft Shell sushi voor €12,50 en een actie voor diverse boxen met €2,00 korting. We hebben ook verschillende Uramaki, Soft Shell en Pokébowl opties, evenals Maki en Nigiri sushi.

Wil je weten wat Sensei Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sensei Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sensei Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sensei Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Sensei Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sensei Sushi

Bezoekers bekeken ook