SK Haar & Make-up

SK Haar & Make-up is een Kapper gelegen aan Argus-vlinderlaan 22 in Culemborg.

Meer informatie over SK Haar & Make-up in Culemborg

SK Haar & Make-up is een salon die in 2020 is geopend en al 20 jaar gedreven wordt door passie en liefde voor het vak. De salon biedt diensten aan voor dames, heren en kinderen. Het is een plek waar deskundigheid voorop staat en waar je altijd blij de deur uitgaat. Bij SK Haar & Make-up kun je terecht voor een nieuwe coupe, mooie kleuring, feestkapsel of als bruid. De eigenaar, Sharon Kolenbrander, geeft eerlijk advies en bespreekt je wensen onder het genot van een kop koffie of thee. De salon werkt uitsluitend met producten van KIS Haircare, die het haar van binnenuit herstellen en een 100% dekking bieden met een lager gehalte aan waterstofperoxide dan andere producten. De producten van KIS Haircare zijn niet getest op dieren, bevatten geen dierlijke bijproducten en zijn niet belastend voor het milieu. De verpakkingen zijn recyclebaar. Je kunt contact opnemen met SK Haar & Make-up via telefoon, WhatsApp of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat SK Haar & Make-up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SK Haar & Make-up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SK Haar & Make-up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SK Haar & Make-up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar SK Haar & Make-up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SK Haar & Make-up

Bezoekers bekeken ook