Social Return Culemborg kringloop

Social Return Culemborg kringloop is een Kringloopwinkel gelegen aan Staalweg 16A in Culemborg.

Meer informatie over Social Return Culemborg kringloop in Culemborg

Bij Social Return Culemborg draait het om het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het ondersteunen van dagbesteding om vaardigheden te ontwikkelen. Dit maatwerk wordt geboden door Social Return Culemborg, gevestigd aan de Staalweg 16A in Culemborg. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op maandag en zondag is Social Return Culemborg gesloten. Het initiatief heeft als doel om de maatschappelijke meerwaarde te vergroten, zoals het bevorderen van gelijkheid en non-discriminatie en het versterken van sociale cohesie en solidariteit. © 2021 Social Return Culemborg.

Wil je weten wat Social Return Culemborg kringloop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Social Return Culemborg kringloop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Social Return Culemborg kringloop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Social Return Culemborg kringloop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Social Return Culemborg kringloop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Social Return Culemborg kringloop

Bezoekers bekeken ook