STERRE brows & beauty

STERRE brows & beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Markt 44 in Culemborg.

Meer informatie over STERRE brows & beauty in Culemborg

Hallo dames! Ik ben Sterre Verbruggen, een specialist in het stylen van wenkbrauwen en wimpers. Of je nu strakke, intense wenkbrauwen wilt of natuurlijke, subtiele wenkbrauwen, het maakt niet uit! Ik luister naar jouw wensen en zorg voor de gewenste behandeling. Onze beauty treatments zijn altijd up-to-date volgens de nieuwste technieken en trends. We zijn constant bezig om ons aanbod op het gebied van beauty uit te breiden. Dus als je wat tijd voor jezelf wilt nemen, kom dan langs bij mijn schoonheidssalon in Culemborg. We bieden verschillende behandelingen aan, zoals de Hybrid Brows en Browlamination. Onze klanten zijn erg tevreden, zoals Aurora die Sterre een topper noemt en Hoo die haar de beste wenkbrauwexpert vindt. Je kunt ons volgen op Instagram en contact met ons opnemen via telefoon of WhatsApp.

Wil je weten wat STERRE brows & beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van STERRE brows & beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij STERRE brows & beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je STERRE brows & beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar STERRE brows & beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. STERRE brows & beauty

Bezoekers bekeken ook