Stg. Rest. Oud-Katholieke Kerk te Culemborg

Stg. Rest. Oud-Katholieke Kerk te Culemborg is een Katholieke kerk gelegen aan Varkensmarkt 18-20 in Culemborg.

Meer informatie over Stg. Rest. Oud-Katholieke Kerk te Culemborg in Culemborg

De Oud-Katholieke Parochie van Culemborg is een gastvrije en open parochie waar iedereen welkom is. Ze zijn gevestigd aan de Varkensmarkt 18-20 in Culemborg. De parochie beschrijft zichzelf als een herberg waar de deur voor iedereen openstaat. Ze hebben een pastorietuin waar mensen kunnen genieten. Daarnaast is er informatie over het bankrekeningnummer van het kerkbestuur van de parochie.

Wil je weten wat Stg. Rest. Oud-Katholieke Kerk te Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stg. Rest. Oud-Katholieke Kerk te Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stg. Rest. Oud-Katholieke Kerk te Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stg. Rest. Oud-Katholieke Kerk te Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Stg. Rest. Oud-Katholieke Kerk te Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stg. Rest. Oud-Katholieke Kerk te Culemborg

Bezoekers bekeken ook