Stichting Staartje

Stichting Staartje is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Binnenpoort 10 in Culemborg.

Meer informatie over Stichting Staartje in Culemborg

Welkom bij Stichting Staartje in Culemborg! Deze non-profit organisatie zet zich in voor het verbeteren van hondenlevens. Met een enthousiast team vrijwilligers runnen ze een gezellige vintagewinkel waar ze tweedehands kleding, schoenen, retro meubilair en woonaccessoires verkopen. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het helpen van honden, zowel in Nederland als in Spanje. Naast de vintage kleding en meubels, bieden ze ook goede service en persoonlijk kledingadvies. Je kunt ook schone dames- en herenkleding, schoenen, tassen en accessoires doneren aan Stichting Staartje. Als het niet binnen hun winkelaanbod past, gaat het naar een ander goed doel. De stichting bestaat uit leden die zelf al jarenlang opvangadres zijn voor herplaatshonden. Ze werken samen met dierenartsen en andere vrijwilligers om de honden te helpen. Het geld dat ze ontvangen wordt gebruikt voor onder andere dierenartskosten, voeding, inentingen en het vervoer van Spaanse honden naar Nederland. Stichting Staartje werkt zonder tussenpersoon en de bestuurders en vrijwilligers werken kosteloos.

Wil je weten wat Stichting Staartje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Staartje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Staartje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Staartje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Stichting Staartje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Staartje

Bezoekers bekeken ook