Tàijí Culemborg

Tàijí Culemborg is een Vechtsportschool gelegen aan Nico Scheepmakerpad in Culemborg.

Meer informatie over Tàijí Culemborg in Culemborg

Tàijí Culemborg is een adres in Culemborg waar workshops en lessen worden gegeven op het gebied van Tàiji en Qijong. De eigenaar van Tàijí Culemborg, Annelies Corsten, is al 25 jaar bezig met deze materie en vindt het nog steeds boeiend en voedend. Ze vindt de gelaagdheid van bewegen fascinerend en ontdekt telkens weer nieuwe dingen in het bewegen en in zichzelf. Annelies heeft les gehad van bijzondere leraren en heeft de BOCAM-opleiding gevolgd. Ze geeft nu les op uitnodiging van een groepje mensen, wat ze als een groot cadeau ervaart. Op de website van Tàijí Culemborg zijn verschillende links te vinden naar blogs en andere interessante bronnen.

Wil je weten wat Tàijí Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tàijí Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tàijí Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tàijí Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Tàijí Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tàijí Culemborg

Bezoekers bekeken ook