Talia Design Meubelen

Talia Design Meubelen is een Winkel gelegen aan Anthonie van Diemenstraat 4a in Culemborg.

Meer informatie over Talia Design Meubelen in Culemborg

Talia Designmeubelen is een ervaren bedrijf dat al meer dan 30 jaar moderne design meubels van hoge kwaliteit maakt. Ze hebben een breed assortiment aan bankstellen, relaxfauteuils, poefs, eetkamerstoelen en projectmeubelen. Wat Talia Designmeubelen onderscheidt, is dat ze meubels op maat maken, helemaal naar de wensen van de klant. Op die manier worden de meubels een deel van het leven van de klant. Voor de een geeft het een welkom thuis gevoel, voor de ander is het een bron van creativiteit of een moment van ontspanning. Iedereen die kiest voor Talia Designmeubelen heeft zijn eigen verhaal en de keuze voor hun meubels is dan ook heel persoonlijk.

Wil je weten wat Talia Design Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Talia Design Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Talia Design Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Talia Design Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Talia Design Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Talia Design Meubelen

Bezoekers bekeken ook