Tijd voor Zijn, Zhineng Qigong

Tijd voor Zijn, Zhineng Qigong is een Yogadocent gelegen aan Molenwal 5 in Culemborg.

Meer informatie over Tijd voor Zijn, Zhineng Qigong in Culemborg

Zhineng QiGong is een praktijk die gaat over het hebben van controle over je levensenergie. Het biedt verschillende voordelen, zoals het creëren van een gevoel van veiligheid, dichter bij jezelf komen, het verbinden van lichaam en geest, en het verminderen van pijn. Mensen die Zhineng Qigong beoefenen ervaren een innerlijke balans, kwaliteit van aandacht, vertrouwen en blijdschap. Marli biedt veilige lessen waarin mensen leren om veiligheid in zichzelf te vinden. Door het beoefenen van Qigong kunnen mensen meer bewust aanwezig zijn en minder verstrikt raken in hun patronen. Het doel van Zhineng Qigong is om een ​​gevoel van innerlijke balans, kwaliteit van aandacht, vertrouwen en blijdschap te bereiken. Als je meer wilt weten over Zhineng Qigong, kun je meer lezen over het aanbod en ervaringen van cursisten op de website van Marlí.

Wil je weten wat Tijd voor Zijn, Zhineng Qigong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tijd voor Zijn, Zhineng Qigong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tijd voor Zijn, Zhineng Qigong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tijd voor Zijn, Zhineng Qigong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Tijd voor Zijn, Zhineng Qigong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tijd voor Zijn, Zhineng Qigong

Bezoekers bekeken ook