Tomey Boekhandel

Tomey Boekhandel is een Boekwinkel gelegen aan Markt 8 in Culemborg.

Meer informatie over Tomey Boekhandel in Culemborg

Boekhandel Tomey is een gezellige boekwinkel in Culemborg en omgeving. Ze zijn gespecialiseerd in literatuur, poëzie, kookboeken, reisboeken en kantoorartikelen. Naast boeken verkopen ze ook puzzels, spellen en andere cadeaus. Je kunt plaatsnemen aan hun grote leestafel om rustig een krant te lezen of een boek te bekijken. Ze organiseren regelmatig literaire bijeenkomsten, signeersessies en andere activiteiten. Elke laatste zondag van de maand is de winkel open, en tijdens de zomertijd zelfs iedere zondag. Ze begrijpen dat zondagen soms lang kunnen zijn en nodigen iedereen uit om gezellig langs te komen.

Wil je weten wat Tomey Boekhandel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tomey Boekhandel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tomey Boekhandel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tomey Boekhandel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Tomey Boekhandel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tomey Boekhandel

Bezoekers bekeken ook