Training Factory Culemborg (TFC)

Training Factory Culemborg (TFC) is een Sportschool gelegen aan Pascalweg 5-10 in Culemborg.

Meer informatie over Training Factory Culemborg (TFC) in Culemborg

Training Factory Culemborg is een veilige, gezellige en vertrouwde sportschool waar je kunt trainen. Ze bieden verschillende lessen aan voor jong en oud, beginners en gevorderden. Je kunt hier terecht voor kickboksen, stootzaktrainingen, Braziliaanse jiu jitsu, fighting bootcamp en nog veel meer. Daarnaast hebben ze een nieuw ingerichte fitnessruimte voor fitnessliefhebbers. Als je liever persoonlijke training wilt, kun je contact met hen opnemen. Ze hebben ook cardiolessen, groepslessen en personal training om aan jouw persoonlijke doelen te werken. De sportschool is ook actief op social media, maar er zijn geen recente updates te vinden. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:45 tot 22:00, op zaterdag van 08:30 tot 14:00 en op zondag van 09:30 tot 14:00. Neem contact op met het TFC-team voor meer informatie.

Wil je weten wat Training Factory Culemborg (TFC) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Training Factory Culemborg (TFC) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Training Factory Culemborg (TFC)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Training Factory Culemborg (TFC) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Training Factory Culemborg (TFC) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Training Factory Culemborg (TFC)

Bezoekers bekeken ook