Triple Fit

Triple Fit is een Sportschool gelegen aan Bellweg 12 in Culemborg.

Meer informatie over Triple Fit in Culemborg

De Personal Training Studio in Culemborg biedt sporters de mogelijkheid om onder begeleiding van competente personal trainers te trainen. De studio staat bekend om zijn kleinschalige en toonaangevende aanpak, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. De tarieven zijn eerlijk, transparant en helder, zonder jaarcontracten of strippenkaarten. Maandelijks opzegbaarheid en de mogelijkheid om trainingen kosteloos te verzetten zijn ook voordelen. Het team van personal trainers biedt diensten aan op het gebied van personal training, voeding en leefstijlcoaching. Ze hebben al meer dan 1500 succesverhalen waarbij gemiddeld 0,5 kilo vetverlies per week plaatsvond en meer dan 1000 blessures werden opgelost. Het team bestaat uit Tommy, Robin, Rico en Maikel. Ze bieden gratis adviesgesprekken aan met een uitgebreide analyse en een concreet plan van aanpak. Daarnaast is er een Wall of Fame met succesverhalen van klanten en worden er blogs geschreven door experts. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen via het contactformulier. Triple-Fit Personal training werkt vanuit passie en streven ernaar om het uiterste uit de klant en zichzelf te halen.

Wil je weten wat Triple Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Triple Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Triple Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Triple Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Triple Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Triple Fit

Bezoekers bekeken ook