TTV Gispen

TTV Gispen is een Sportcomplex gelegen aan Pinksterbloem 90 in Culemborg.

Meer informatie over TTV Gispen in Culemborg

TTV Gispen is een tafeltennisvereniging in Culemborg die al meer dan 70 jaar bestaat. Op hun website vind je alle informatie over de vereniging. Op de nieuws-pagina kun je de actuele stand van zaken binnen de vereniging vinden, zoals wie er bovenaan staat en wie er dreigt te degraderen. Ook op de competitie-pagina vind je alle informatie over de competitie. Als je een kijkje wilt nemen in de hal van TTV Gispen, ben je van harte welkom. Het adres van de vereniging is te vinden onder het kopje 'contact'.

Wil je weten wat TTV Gispen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TTV Gispen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TTV Gispen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TTV Gispen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar TTV Gispen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TTV Gispen

Bezoekers bekeken ook