Twintec Nederland B.V.

Twintec Nederland B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Gutenbergweg 6 in Culemborg.

Meer informatie over Twintec Nederland B.V. in Culemborg

Twintec is een wereldwijde leverancier van op maat gemaakte betonvloeren van hoge kwaliteit. Ze hebben expertise in het ontwerpen en construeren van staalvezel gewapende betonvloeren. Ze bieden specifieke oplossingen voor magazijnen, koel- en vrieshuizen, industriële toepassingen, buitenvloeren, zwaar materieel, mileustraten en funderingen. Ze leveren ook betonvloeren voor andere toepassingen, zoals beursgebouwen, datacentra en vliegtuighangars. Twintec neemt de volledige verantwoordelijkheid voor hun producten door middel van het Design . Build . Guarantee pakket, waarbij ze value-engineerde ontwerpen creëren, zorgen voor bouwcoördinatie en een superieure afwerking bieden. Ze bieden ook resources zoals case studies, whitepapers en handleidingen. Twintec is wereldleider op het gebied van staalvezel gewapende industriële betonvloeren en produceert jaarlijks meer dan 6 miljoen vierkante meter betonvloeren.

Wil je weten wat Twintec Nederland B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twintec Nederland B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twintec Nederland B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twintec Nederland B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Twintec Nederland B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twintec Nederland B.V.

Bezoekers bekeken ook