Van Drenth Buighout & MultiDesk

Van Drenth Buighout & MultiDesk is een Fabrikant gelegen aan Parallelweg West 27 in Culemborg.

Meer informatie over Van Drenth Buighout & MultiDesk in Culemborg

Van Drenth is al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in het 2D en 3D vormgeven van houten producten als toeleverancier. Ze leveren halffabrikaten of eindproducten voornamelijk aan de meubelmarkt, maar ook aan de industrie en interieur- en exterieursectoren. Van Drenth heeft twee productiemaatschappijen die complementair zijn aan elkaar: Buighout en MultiDesk. Buighout is gespecialiseerd in het vormgeven van gelamineerd gebogen hout in diverse vormen, zoals zitschalen, ruggen, halve cirkels, en meer. MultiDesk verwerkt houten plaatmateriaal voor horizontale en verticale toepassingen en levert bureau- en werkbladen aan verschillende sectoren. Van Drenth biedt ook verschillende vacatures aan en heeft expertise op het gebied van 2,5 en 3D frezen, hoogglans lakken en polijsten, buigen van hout, en lasergraveren van hout, kunststof en glas. Ze zijn FSC en PEFC gecertificeerd en kunnen op aanvraag producten leveren met deze certificeringen.

Wil je weten wat Van Drenth Buighout & MultiDesk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Drenth Buighout & MultiDesk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Drenth Buighout & MultiDesk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Drenth Buighout & MultiDesk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Van Drenth Buighout & MultiDesk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Drenth Buighout & MultiDesk

Bezoekers bekeken ook