Vegro zorgwinkel Culemborg

Vegro zorgwinkel Culemborg is een Thuiszorg gelegen aan Markt 52 in Culemborg.

Meer informatie over Vegro zorgwinkel Culemborg in Culemborg

Thuiszorgwinkel Culemborg is gevestigd in het hart van de stad op de Markt. Hier kun je diverse hulpmiddelen kopen, lenen en huren, zoals rolstoelen, rollators en pillendoosjes. De winkel heeft een samenwerkingsverband met STMR. Daarnaast biedt de zorgwinkel ook scootmobielen, waarbij je de optie hebt om te kopen of te huren. Voor tijdelijk gebruik is het mogelijk om een rolstoel te lenen, zelfs een lichtgewicht variant. Ook kun je bij de winkel krukken huren. Voor medische hulpmiddelen kun je terecht bij zorgwinkel Vegro Culemborg. Openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Vegro zorgwinkel Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vegro zorgwinkel Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vegro zorgwinkel Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vegro zorgwinkel Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Vegro zorgwinkel Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vegro zorgwinkel Culemborg

Bezoekers bekeken ook