Vera's beauty moments

Vera's beauty moments is een Schoonheidssalon gelegen aan Damherthof 13 in Culemborg.

Meer informatie over Vera's beauty moments in Culemborg

Mijn naam is Vera van der Hoef en ik ben de eigenaar van een beautysalon in de wijk Parijsch in Culemborg. Ik ben opgeleid als allround schoonheidsspecialiste en pedicure aan het Instituut Thomas in Den Bosch. Naast mijn opleidingen heb ik ook verschillende workshops en trainingen gevolgd, zoals het aanbrengen van wimperextensions, HD brow sculpting, wimperlifting en hennabrows. Ik bied ook ontspannings-, hotstone- en bindweefselmassages aan. In mijn salon kunt u terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen. Bekijk ook eens de acties van de maand voor mooie aanbiedingen. Neem gerust contact met mij op via het telefoonnummer dat vermeld staat op mijn website.

Wil je weten wat Vera's beauty moments verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vera's beauty moments of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vera's beauty moments? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vera's beauty moments het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Vera's beauty moments reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vera’s beauty moments

Bezoekers bekeken ook