Verkeersschool Ruark van Dijken

Verkeersschool Ruark van Dijken is een Rijschool gelegen aan Cesar Franckstraat 12 in Culemborg.

Meer informatie over Verkeersschool Ruark van Dijken in Culemborg

Ik ben Ruark van Dijken, een 34-jarige rij-instructeur sinds 2012. Samen met mijn vrouw beheren wij onze rijschool waarbij ik de rijlessen geef en mijn vrouw de planning en financiën verzorgt. Ik ben sociaal, geduldig en kan goed omgaan met kandidaten met ADHD/ADD/autisme en asperger. Onze rijschool biedt proeflessen aan om kennis te maken met de rij-instructeur, caravancursussen voor mensen die vertrouwd willen raken met een caravan en verschillende rijbewijsmogelijkheden, waaronder rijbewijs B en rijbewijs E achter B. Daarnaast kunnen klanten €30,- verdienen door een vriend of vriendin aan te raden om bij ons te komen lessen. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en zijn te bereiken via e-mail en telefoon.

Wil je weten wat Verkeersschool Ruark van Dijken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Ruark van Dijken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Ruark van Dijken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Ruark van Dijken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Verkeersschool Ruark van Dijken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Ruark van Dijken

Bezoekers bekeken ook