Verrassend Passend

Verrassend Passend is een Handwerkwinkel gelegen aan Prijssestraat 2 in Culemborg.

Meer informatie over Verrassend Passend in Culemborg

In het naaiatelier Verrassend Passend in Culemborg kunt u terecht voor allerlei kledingreparaties en herstelwerk. Of het nu gaat om een kapotte rits, een winkelhaak of een gescheurde voering, zij zorgen ervoor dat het goed wordt gemaakt. Daarnaast verkopen ze in hun fourniturenwinkel naai- en breigaren, ritsen, knopen, applicaties, hobby- en voeringstoffen. Ook bieden ze de service om uw mooiste borduurwerken in te lijsten, zodat u er nog lang van kunt genieten of het als persoonlijk cadeau kunt geven. En als uw naaimachine niet meer naar behoren werkt, kunt u deze bij hen brengen voor reparatie en controle. Het team van Verrassend Passend staat altijd klaar om u te helpen op het gebied van handwerken.

Wil je weten wat Verrassend Passend verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verrassend Passend of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verrassend Passend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verrassend Passend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Verrassend Passend reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verrassend Passend

Bezoekers bekeken ook