Visspeciaalzaak Het Sardientje

Visspeciaalzaak Het Sardientje is een Viswinkel gelegen aan Prijssestraat 46 in Culemborg.

Meer informatie over Visspeciaalzaak Het Sardientje in Culemborg

Bij Visspeciaalzaak Het Sardientje zijn er verschillende aanbiedingen, zoals gratis saus bij 500 gram of 1 kilo kibbeling. De kibbeling schotel is erg populair en kost €11,95. Er zijn ook andere gerechten zoals lekkerbek, fish and chips, gamba's en friet, calamaris en friet, en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook grote schotels zoals lekkerbek schotel, kibbeling schotel, calamaris schotel, gamba's schotel, calamaris en gamba's mix schotel, en kabeljauw schotel. Voor kibbeling zijn er medium, kleine, grote, 500 gram en 1 kilo porties beschikbaar. Er zijn ook specialiteiten zoals heekfilet, zeebaars, dorade, knoflook gamba's, gegrilde zalm en mixed grill. Daarnaast zijn er ook broodjes, snacks, kindermenu's, sauzen en verschillende dranken verkrijgbaar. Kortom, er is voor ieder wat wils bij Visspeciaalzaak Het Sardientje.

Wil je weten wat Visspeciaalzaak Het Sardientje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Visspeciaalzaak Het Sardientje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Visspeciaalzaak Het Sardientje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Visspeciaalzaak Het Sardientje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Visspeciaalzaak Het Sardientje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Visspeciaalzaak Het Sardientje

Bezoekers bekeken ook