Voetbalclub Focus'07

Voetbalclub Focus'07 is een Voetbalclub gelegen aan Prijsseweg 14 A1 in Culemborg.

Meer informatie over Voetbalclub Focus'07 in Culemborg

Het team JO13-2 van Focus'07 is herfstkampioen geworden na een mooie 0-7 overwinning op Bunnik'73. Op de laatste zaterdag van september was het een drukke dag vol met wedstrijden op het sportpark. Op 2 oktober speelde het eerste elftal van Focus '07 tegen SVM uit Maartensdijk en helaas was er geen geldig doelpunt. Van 30 september tot en met 7 oktober was het de nationale Week van de Scheidsrechter, waarbij de scheidsrechters werden bedankt voor hun belangrijke rol in het voetbal. Focus '07 heeft een nieuw sponsorcontract afgesloten met ING voor de komende drie jaar.

Wil je weten wat Voetbalclub Focus'07 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalclub Focus'07 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalclub Focus'07? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalclub Focus'07 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Voetbalclub Focus'07 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalclub Focus’07

Bezoekers bekeken ook