Voetverzorging Weintje

Voetverzorging Weintje is een Nagelstudio gelegen aan Boterbloem 2 in Culemborg.

Meer informatie over Voetverzorging Weintje in Culemborg

Bij Weintje kunt u terecht voor verschillende pedicure behandelingen, zoals het verwijderen van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en kalk- of schimmelnagels. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van diabetische en reumatische voeten. Ook kunt u bij haar terecht voor voet- en onderbeenmassages. Behandelingen zijn mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Weintje van Gelder is gevestigd op Boterbloem 2 in Culemborg. Pinnen is mogelijk.

Wil je weten wat Voetverzorging Weintje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetverzorging Weintje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetverzorging Weintje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetverzorging Weintje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Voetverzorging Weintje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetverzorging Weintje

Bezoekers bekeken ook