WAAR Nederland

WAAR Nederland is een Cadeauwinkel gelegen aan Anthonie van Diemenstraat 18A in Culemborg.

Meer informatie over WAAR Nederland in Culemborg

Bij WAAR kom je voor een mooi cadeau met een mooi verhaal. Elk cadeau van WAAR heeft een mooi verhaal, met liefde en zorg gemaakt. Ze bieden een groot assortiment aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijke servies, handgemaakte manden en schone schoonmaakmiddelen. WAAR heeft winkels en shop-in-shops verspreid over Nederland en België, waardoor ze de grootste keuze hebben in duurzame en eerlijke cadeaus. Daarnaast hebben ze ook nieuws over verschillende acties en evenementen, zoals een korting van 20% op de nieuwste fair trade lijn tijdens de Fairtrade Week, de zoektocht naar bevlogen ondernemers om een WAARwinkel te runnen, nieuwe duurzame cadeaupakketten en de opening van een nieuwe winkel in Zwolle. WAAR is ook aanwezig op de franchisebeurs Onderneem 't en biedt duurzame kerstpakketten aan. Men kan zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief en ontvangt dan 10% korting op de eerste aankoop.

Wil je weten wat WAAR Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WAAR Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WAAR Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WAAR Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar WAAR Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WAAR Nederland

Bezoekers bekeken ook