Watertoren Kwartier B.V.

Watertoren Kwartier B.V. is een Vastgoedontwikkelaar gelegen aan Rijksstraatweg 45b in Culemborg.

Meer informatie over Watertoren Kwartier B.V. in Culemborg

Deze tijdelijke website is opgezet om alle informatie over de herbestemming van de watertoren en het pompgebouw in Culemborg gedurende de afgelopen 4 jaar op één plek beschikbaar te maken voor geïnteresseerden. Op de website zijn verschillende documenten te vinden, zoals een Q&A, nieuwsbrieven, historische documenten en ontwikkelingsideeën. Daarnaast zijn er ook documenten beschikbaar over de herbestemming van andere watertorens, zoals die in Coevorden. In het bestemmingsplan is ruimte gereserveerd voor een maatschappelijke functie, waarvoor mensen worden gezocht die interesse hebben in de bouw en instandhouding van de ruimte. Voor vragen over de herbestemming kan contact worden opgenomen met Peter en Koen van der Veer, de eigenaren van de watertoren.

Wil je weten wat Watertoren Kwartier B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Watertoren Kwartier B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Watertoren Kwartier B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Watertoren Kwartier B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Watertoren Kwartier B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Watertoren Kwartier B.V.

Bezoekers bekeken ook