Wegwijs Verkeersopleidingen

Wegwijs Verkeersopleidingen is een Rijschool gelegen aan Rijnlaan 42 in Culemborg.

Meer informatie over Wegwijs Verkeersopleidingen in Culemborg

Wegwijs Verkeersopleidingen is een vertrouwde rijschool die al meer dan 30 jaar auto- en aanhangerrijlessen aanbiedt. Op hun website vind je informatie over de verschillende opleidingen en tarieven, en je kunt je ook online aanmelden voor een rijopleiding. Een recente verandering is dat jongeren vanaf 16,5 jaar kunnen beginnen met praktijklessen dankzij het 2toDrive programma. Daarnaast kondigde het CBR aan dat het praktijkexamen B vanaf 25 maart 2019 enkele veranderingen zal ondergaan, zoals het verplicht gebruik van een navigatiesysteem en een update van de bijzondere verrichtingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wegwijs Verkeersopleidingen via hun telefoonnummer, mobiel nummer of e-mailadres.

Wil je weten wat Wegwijs Verkeersopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wegwijs Verkeersopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wegwijs Verkeersopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wegwijs Verkeersopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Wegwijs Verkeersopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wegwijs Verkeersopleidingen

Bezoekers bekeken ook