Wellbeing4all en Vitalite Lafou

Wellbeing4all en Vitalite Lafou is een Gezondheidsclub gelegen aan Fluweelboom 2 in Culemborg.

Meer informatie over Wellbeing4all en Vitalite Lafou in Culemborg

Health and (aqua) Sports is een organisatie die KNZB erkende opleidingen verzorgt voor de zwembranche. Samen met gelicenseerde opleiders van de KNZB staat Health and (aqua) Sports voor maatwerk, kwaliteit, plezier, ontwikkeling en inspiratie. Ze bieden opleidingen, bijscholingen en advies aan zwemverenigingen en andere organisaties in de zwembadbranche. Petra van Rooijen, de oprichter van Health and (aqua) Sports, heeft ruime ervaring als opleider en ondernemer in de zwembranche. Ze zijn erkend door de KNZB en voldoen aan de Kwalificatiestructuur Sport. Ze bieden opleidingen aan voor trainer wedstrijdzwemmen, lesgever zwemonderwijs en trainer waterpolo. Daarnaast organiseren ze bijscholingen in samenwerking met partners, zoals scholingen gericht op een veilig en positief sportklimaat en workshops over eetproblematiek in de sport. Het volgen van bijscholingen draagt bij aan de kwaliteit, sportveiligheid en sportplezier.

Wil je weten wat Wellbeing4all en Vitalite Lafou verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wellbeing4all en Vitalite Lafou of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wellbeing4all en Vitalite Lafou? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wellbeing4all en Vitalite Lafou het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Wellbeing4all en Vitalite Lafou reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wellbeing4all en Vitalite Lafou

Bezoekers bekeken ook