Winkelcentrum Parijsch

Winkelcentrum Parijsch is een Winkelcentrum gelegen aan Koopmansgildeplein in Culemborg.

Meer informatie over Winkelcentrum Parijsch in Culemborg

Winkelcentrum Parijsch is een gezellig en klein winkelcentrum in de wijk Parijsch in Culemborg. Het biedt een ruime keuze aan winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. Naast de twee supermarkten Plus en Lidl zijn er ook diverse speciaalzaken, zoals een slagerij, bakker en bloemenwinkel. Op woensdag en vrijdag is er een visboer waar je verse vis kunt halen. Verder zijn er nog een Kruidvat en een Kwalitaria te vinden in het winkelcentrum.

Wil je weten wat Winkelcentrum Parijsch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Winkelcentrum Parijsch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Winkelcentrum Parijsch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Winkelcentrum Parijsch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Winkelcentrum Parijsch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Winkelcentrum Parijsch

Bezoekers bekeken ook