Y. Roijen

Y. Roijen is een Huisarts gelegen aan De Raaf 9 in Culemborg.

Meer informatie over Y. Roijen in Culemborg

Huisartsenpraktijk Yvonne Roijen is een nieuwe, kleine en overzichtelijke praktijk die in februari 2018 is gestart. De praktijk is op alle werkdagen geopend van 8:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden en in het weekend kunnen spoedgevallen terecht bij de Huisartsenpost Rivierenland in Tiel. Voor het maken van een afspraak kan er gebeld worden op werkdagen tussen 8:00 en 13:00 uur en tussen 14:30 en 17:00 uur. Tussen 13:00 en 14:30 uur wordt er alleen gebeld voor spoedgevallen. Het is mogelijk om een afspraak te maken via de digitale agenda, maar huisbezoeken kunnen niet via deze weg worden afgesproken. Als er meer tijd nodig is tijdens het consult, kan dit worden aangegeven bij het maken van de afspraak. Daarnaast is het ook mogelijk om een korte vraag te stellen via Mijngezondheid.net of een telefonische afspraak te maken. Indien nodig, kan de huisarts ook thuisbezoeken afleggen. De praktijk streeft naar goede, veilige en snelle zorg en maakt gebruik van het Landelijk Schakelpunt om medische gegevens te delen, mits daar toestemming voor is gegeven. De praktijk is centraal gelegen in Culemborg en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Wil je weten wat Y. Roijen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Y. Roijen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Y. Roijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Y. Roijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Y. Roijen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Y. Roijen

Bezoekers bekeken ook