YOGA Nanouk Yoga & Pilates Studio

YOGA Nanouk Yoga & Pilates Studio is een Yogastudio gelegen aan t Hof 9 4101 BT Culemborg (Mailadres: in Culemborg.

Meer informatie over YOGA Nanouk Yoga & Pilates Studio in Culemborg

YOGA Nanouk biedt verschillende yoga- en pilateslessen aan in Culemborg. MamaPilates is ideaal voor zwangere vrouwen en helpt hen fit te worden tijdens en na de zwangerschap. Yin Yoga en Yin & Yoga Nidra zijn ontspannende lessen die zorgen voor een goede nachtrust en een ontspannen gevoel in de ochtend. Pilates is een effectieve work-out die spieren versterkt en zorgt voor een sterk lichaam en goede houding. Daarnaast biedt YOGA Nanouk ook behandelingen en lessen op maat, zoals privé- of duolessen, zwangerschapsreiki en ontspanning, yoga workshops en cadeaukaarten. Nanouk, de oprichter van YOGA Nanouk, heeft verschillende opleidingen gevolgd en heeft als doel om meer verbinding met het lichaam te ervaren en rust te vinden. De lessen vinden plaats in Culemborg en voor meer informatie kan er geboekt worden via Momoyoga, app of e-mail.

Wil je weten wat YOGA Nanouk Yoga & Pilates Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YOGA Nanouk Yoga & Pilates Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YOGA Nanouk Yoga & Pilates Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YOGA Nanouk Yoga & Pilates Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar YOGA Nanouk Yoga & Pilates Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. YOGA Nanouk Yoga & Pilates Studio

Bezoekers bekeken ook