Yoga Studio C

Yoga Studio C is een Yogastudio gelegen aan Henriëtte Roland Holststraat 2 in Culemborg.

Meer informatie over Yoga Studio C in Culemborg

Yoga Studio C is een kleine, professionele en vakbekwame yogastudio met een ontspannen en warme sfeer. De eigenaresse, Ceres van Sutphen, is gepassioneerd en enthousiast en heeft veel ervaring in lesgeven en beweging. De studio heeft twee locaties in Geldermalsen en Tiel, en biedt een gevarieerd aanbod van lessen, zoals Aerial Yoga, Flow Yoga, Pilates en Restorative Yoga. Daarnaast biedt Yoga Studio C ook online lessen aan. De studio hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en veiligheid tijdens de lessen. Er is ook de mogelijkheid voor kantooryoga en personal coaching. Het doel van de lessen is om flexibiliteit, kracht, en ontspanning te bevorderen. Voor meer informatie over de lessen en het rooster kun je terecht op de website van Yoga Studio C.

Wil je weten wat Yoga Studio C verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Studio C of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Studio C? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Studio C het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Yoga Studio C reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Studio C

Bezoekers bekeken ook