Yue Lang Japans Restaurant

Yue Lang Japans Restaurant is een Japans restaurant gelegen aan Tollenstraat 8 in Culemborg.

Meer informatie over Yue Lang Japans Restaurant in Culemborg

Yue Lang Japans Restaurant is weer open voor binnen eten. Ze bieden ook gratis bezorging aan vanaf € 25,00, met een minimale bestelbedrag van € 10,- en bezorgkosten van € 2,-. Als het bestelbedrag minder is dan € 10,-, kunnen klanten het zelf komen ophalen. Thuisbezorging is beschikbaar in Culemborg & Beusichem van 16:30 - 21:00 uur en in Geldermalsen van 17:00 - 20:00 uur. Afhalen is mogelijk van 16:30 - 21:00 uur. Het restaurant biedt een gezellige avond met heerlijke en verse gerechten. Er is genoeg keuze op het menu, ook voor niet sushi liefhebbers en vegetariërs. Het adres van Yue Lang Japans Restaurant is Tollenstraat 8, 4101 BE Culemborg, Nederland. Ze zijn telefonisch bereikbaar vanaf 13:00 uur en reserveren is gewenst en alleen telefonisch mogelijk.

Wil je weten wat Yue Lang Japans Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yue Lang Japans Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yue Lang Japans Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yue Lang Japans Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Yue Lang Japans Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yue Lang Japans Restaurant

Bezoekers bekeken ook