Zas & Fratsen Culemborg

Zas & Fratsen Culemborg is een Restaurant gelegen aan Tollenstraat 5 in Culemborg.

Meer informatie over Zas & Fratsen Culemborg in Culemborg

Tante Zas & Co is een gezellige lunchroom en cadeauwinkel in Vianen (Utrecht) en Culemborg. Ze hechten veel waarde aan inclusiviteit en werken samen met medewerkers met een verstandelijke beperking. In de lunchroom en cadeauwinkel staat lekker eten en drinken centraal en worden klanten met een glimlach bediend. Ze bereiden huisgemaakte lunches, taarten, catering en high teas met lokale producten voor een gezonde maaltijd. De meeste artikelen in hun webshop zijn fair trade of van sociale ondernemingen. Tante Zas & Co garandeert een pure smaakbeleving en eerlijke handel. Van 17 tot 22 oktober zijn beide vestigingen gesloten vanwege vakantie.

Wil je weten wat Zas & Fratsen Culemborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zas & Fratsen Culemborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zas & Fratsen Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zas & Fratsen Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Zas & Fratsen Culemborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zas & Fratsen Culemborg

Bezoekers bekeken ook